Skip to navigation Skip to main content

Ons Product

Image: 

Ons product: een modulair bouwsysteem.
Ontdek onze modulaire oplossing voor tijdelijke en (semi-)permanente huisvesting:
economisch, modern, comfortabel, 
genormeerd en gecertificeerd.

Modulaire constructie is een manier van bouwen die, met name door zijn flexibiliteit gemakkelijk te configureren is voor tijdelijke en (semi-) permanente huisvesting. Hierdoor zijn deze modulaire gebouwen geschikt voor zowel de verhuur als de verkoop.

De units voor modulaire bouw zijn te vergelijken met LEGO-blokjes. De units zijn bijvoorbeeld te stapelen en te schakelen als school, noodlokaal, kantoorunit, sportkleedkamer, en nog veel meer. De bouwsystemen kunnen, afhankelijk van de wens van u als klant, worden neergezet voor een periode van enkele dagen tot vele jaren.

Opgebouwd uit een gegalvaniseerd stalen frame, PVC vloeren, sandwichpanelen met variabele isolatie materialen en grote ramen en deuren, is het mogelijk de modulaire constructies te stapelen tot drie hoog. Lees hier meer over het materieel en de opbouw van de units

Voor het ontwerpen en realiseren van een modulair bouwsysteem stellen wij u onze experts tot uw beschikking, zodat uw wensen in overeenstemming met economische- en milieucriteria tot in de details worden uitgevoerd.


Opbouw van Touax units
Het doel van Touax is om eigen units in te zetten in alle mogelijke projecten. Naar uw wens bouwt Touax haar standaard units om tot het modulaire gebouw voldoet aan de gestelde normen en eisen. Kies voor Touax!

Bekijk hier onze standaard productlijn:
► (Kantoor) configuraties
► Sanitaire configuraties
► Klaslokaal

Heeft u wensen die hierboven nog niet zijn vermeld? Twijfel niet en neem contact met ons op.
Samen met onze experts werken we continu aan nieuwe oplossingen en aan de verbetering van bestaande mogelijkheden. 

  • Terugbel service
  • Offerte aanvraag
  • Ons vinden
  • Verkoop tweedehands units